Epson noemt nieuwe printer de ‘Monna Lisa’

Epson lanceerde tijdens ITMA een nieuwe textielprinterreeks voor grote volumes, de Monna Lisa Evo Tre-reeks.

Het vlaggenschip is de Monna Lisa Evo Tre 64, met 64 printkoppen, voorzien van de Epson PrecisionCore-technologie. Daarmee zegt de fabrikant zich te richten op alle behoeften binnen de textielmarkt. De printers werken met Genesta-pigementinkten. De afdruksnelheid ligt maximaal op 779 m²/uur. Epson zegt dat bij die snelheid geen concessie wordt gedaan aan de kwaliteit.

16 kleuren

De Monna Lisa Evo Tre 32 is standaard beschikbaar in een 8-kleuren of 16-kleuren configuratie, en heeft 32 PrecisionCore-printkoppen. De 16-kanaals Monna Lisa Evo Tre 32 is volgens Epson de eerste digitale textielprinter die tot 16 verschillende kleuren kan verwerken. Met de Genesta Acid-inktpakketten kunnen, naast een reeks standaard kleuren, ook kleuren ‘op maat’ worden aangevraagd.

De ITMA beurs werd afgelopen week in Barcelona gehouden.

Bron: Epson

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK