Enquête impact energieprijzen onder KVGO-leden

KVGO roept haar leden op om mee te helpen om de impact van de energieprijzen bij de beleidsmakers in Den Haag nog duidelijker te maken. Tot nu toe lijkt men niet onder de indruk te zijn van de problemen binnen de branche.

KVGO zegt te blijven volharden in het belang van haar leden. Samen met VNO-NCW is een korte energie-monitor samengesteld, waarin leden hun situatie kunnen verduidelijken. Met slechts 12 vragen hoopt het KVGO zoveel mogelijk leden te bereiken die even de tijd willen nemen om de antwoorden te geven. De vragenlijst heeft een ‘universeel karakter’ vanuit VNO-NCW, waardoor ook anderen (dus niet-leden) de enquête kunnen invullen.

Vragen over de huidige situatie en/of het doorgeven van concrete voorbeelden, kunnen worden gecommuni-
ceerd met Gijs Vermeulen (via e-mail of per telefoon: 020-5435678).

Uit het persbericht: ‘Met de resultaten kunnen we onze inzet versterken en samen met VNO-NCW het gesprek aangaan bij de verschillende beleidsmakers. Om druk op de ketel te houden zouden wij graag de resultaten voor 9 september ontvangen. Voor de concrete voorbeelden verzoeken wij om liefst voor 7 september contact op te nemen. Half september staat er immers een nieuw overleg gepland in Den Haag’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK