De sportieve grafische traditie: GrafischGolfen op vrijdag 30 juni

Golfliefhebbers vanuit de branche kunnen zich inschrijven om ook dit jaar mee te doen aan GrafischGolfen. Het event wordt gehouden bij Golf & Country Club Geijsteren, En wordt georganiseerd door Company Golf Club in samenwerking met PRINTmatters.

Grafischgolfen2019
Foto van GrafischGolfen 2019

Golf & Country Club Geijsteren ligt in het noorden van de provincie Limburg. Het maakt deel uit van het Landgoed Geijsteren, voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor een leuke dag met volop netwerkmogelijkheden. Inschrijven voor het event moet je wel op tijd doen gezien het aantal beperkte plaatsen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK