De redactie wenst u prettige Kerstdagen

Het jaar zit er op een paar werkdagen na weer op. De redactie heeft ook dit jaar weer zoveel mogelijk inspiratie weten te bieden met aankondigen, evenementen, nieuws uit de branche, technologie aankondigingen, leuke ‘weetjes’, crossmediale verbindingen met de online- en RTV wereld en nog veel meer.

Kerst Blokboek

Natuurlijk zetten we die lijn volgende jaar voort. Onze wekelijkse nieuwsbrief is het bewijs van ons bereik in printmedia, maar ook in creatieve omgevingen, sign, verpakkingen, maar ook in online, marketing en bij directe brandowners. Dank is verschuldigd aan onze partners, onder hen zouden wij blokboek.com niet kunnen laten bestaan. Zij weten hoe belangrijk het is om onafhankelijke nieuwsmedia te ondersteunen.

Onze online titel printmedianieuws biedt u een compleet jaaroverzicht over 2023. Geheel gratis te lezen (dus ook voor niet-abonnees). Maar natuurlijk bent u welkom als abonnee, ook in 2024!

Volgende week en op 3 januari zal onze wekelijkse nieuwsbrief niet verschijnen, de eerstvolgende staat gepland voor woensdag 10 januari.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK