De Comeback van Print

Als er iets is waar deze postertekst van Loesje op van toepassing is, dan is het wel op het voortdurend veranderende medialandschap. Want, wie had ooit kunnen bevroeden dat na jarenlang aan populariteit te hebben ingeboet, printmedia in dit digitale tijdperk een comeback zouden beleven?

senefelder-comeback-2020

KLM, Airbnb, Amazon, bol.com; ze kozen vorig jaar allemaal voor print, naast hun bestaande kanalen, om hun doelgroep te bereiken. Vooral jongeren lezen weer meer magazines. Maar waar komt die hernieuwde waardering voor print vandaan? Om wat voor printmedia hebben we het hier eigenlijk? En gaat het om een tijdelijke revival or are they here to stay?

‘Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven’.

Tijdens de 22e editie van het jaarlijkse Senefelder Misset seminar, laten verschillende kennishebbers hun licht schijnen op de toekomst van print. Luister hoe zij van een nood een enorme deugd maakten in deze toch overheersend digitale wereld. Hoor hoe je print kunt inzetten als effectief onderdeel van je marketingmix en in het bouwen van een community. Leer meer over de constant hoge Return On Investment die print levert en de grote rol die printmedia kunnen spelen in het creëren van brand awareness. Zet 9 april in je agenda om deze nieuwe ronde met nieuwe kansen met beide handen aan te grijpen.

Inschrijven via de webiste

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK