Bic Mac-doosje best duurzaam

McDonald’s doet er alles aan om het imago als duurzaam bedrijf op te vijzelen. Om het groene beeld uit te stralen is de Wist je dat-campagne bedacht. Een van de meest recente creatieve printuitingen uit die serie is de advertentie die in Metro verscheen met de pay off  ‘wist je dat wij elk BigMac-doosje recyclen tot ruim een dag stroom voor je smartphone?’ Als dat de jongeren niet aanspreekt…?
Of het hamburgvlees daadwerkelijk duurzaam wordt geproduceerd is nog maar de vraag, maar wat de verpakking betreft laat de Amerikaanse fastfood-gigant het publiek in ieder geval weten dat papieren verpakking best duurzaam kan zijn.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK