Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Bertelsmann vormt grootste drukkerij van Europa

bertelsmannBertelsmann brengt per 1 januari 2016 alle drukactiviteiten onder bij een bedrijf dat daarmee de grootste drukkerij van Europa wordt. De ‘nieuwe’ Bertelsmann Printing Group heeft een omzet van 1,7 miljard euro en biedt werk aan 9.000 mensen. De drukkerijgigant biedt onder meer diepdruk, rotatie-offset, boekproductie en mailingen. Jaarlijks bedrukt het concern 1,6 miljoen ton papier.
Tot het drukkerijconcern behoren onder meer vier Prinovis-diepdrukkerijen in Duitsland en Engeland (Be Printers), drukkerij-activiteiten van Arvato, inclusief rotatie-offsetdrukkerij Mohn Media in het Duitse Gütersloh, en boekendrukkerij GGP Media, Vogel Druck in Duitsland. Het hoofdkantoor van Bertelsmann Printing Group zal komen in Gütersloh (D).
Bronnen: dnv-online/printweek


 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Arthur Lubbers

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK