AtéCé neemt grafische bedrijfsactiviteiten van Mitsubishi International over

AtéCé Graphic Products heeft de grafische bedrijfsactiviteiten van Mitsubishi International GmbH in Düsseldorf overgenomen. Ook is AtéCé door Mitsubishi Paper Mills Limited aangesteld als ‘Authorised Master Distribution’ dealer voor het EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).
De overname omvat de volgende producten: offsetplaten vervaardigd door Mitsubishi Paper Mills Limited met een substraat gemaakt van Polyester / RC Paper, zoals Mitsubishi Silver Digiplate en Silver Master. CT(c)P Offsetplaten vervaardigd door CRON / Blackwood, diverse typen Press en Pre-Press chemicaliën en reserveonderdelen voor CtP-apparatuur verkocht door Mitsubishi International GmbH. Naast de verkoop en levering van deze producten, is AtéCé ook aangewezen voor alle technische ondersteuning en service.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK