Arnhems Complimentje voor Gld print & media

Gld print & media heeft een Arnhems Complimentje gekregen van de Arnhemse Uitdaging, als dank voor de inzet voor lokale maatschappelijke organisaties. Directeur Roy Everts kreeg de waarderingsprijs uitgereikt door wethouder Jan van Dellen.

GldDe Arnhemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zorgt voor samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Over het Arnhems Complimentje aan Gld print & media zeggen zij: “Het bedrijf hielp onder meer het Toon Hermans Huis Arnhem en de Zonnebloem Arnhem-Zuid met drukwerk van flyers en ansichtkaarten, doneerde een grote voorraad etiketten aan de Kledingbank en gaat de komende twee jaar het drukwerk van het magazine van Intermobiel verzorgen. Door dit soort maatschappelijke inzet in natura draagt Gld print & media bij aan een mooiere lokale samenleving waarin vrijwilligers hun werk beter en leuker kunnen doen. Dat is een compliment waard!

Beeldbron: LinkedIn Arnhemse Uitdaging

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK