Amsterdam 2016 Digital Book Printing Forum

digital book printingEen internationaal evenement over digitale boekenproductie – dat is het Amsterdam 2016 Digital Book Printing Forum. Na Parijs, Londen en Brussel is dit jaar onze hoofdstad aan de beurt. Een event over het produceren en distribueren van digitaal gedrukte boeken. In één dag wordt de bezoeker bijgespijkerd over trends en thema’s uit de digitaal gedrukte boekenmarkt. Organisator is het Amerikaanse marktonderzoeksbureau Interquest. Het Amsterdam 2016 Digital Book Printing Forum vindt plaats op dinsdag 22 maart van 14.00 uur tot 17.30 uur bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) aan de Oosterdokskade 143. Meer informatie, bel 085 3010460 of mail naar iquest@inter-quest.com.
Bron: interquest
Lees ook: Boeken in toekomst digitaal gedrukt


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK