Maandag 29 februari: 3e GLU Lezing Onno van Geuns

 

Lezing 3: Onno van Geuns, ‘De Uitbeelder’ verbindt twee diciplines die ogenschijnlijk niet veel met elkaar te maken hebben: theater en illustratie.

De verbinding zit ‘m in Onno van Geuns vanuit de beste motivatie: enthousiasme. Onno geeft workshops, trainingen en lessen aan onder andere improvisatietoneel bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Onno is bij de School voor de grafische vakken begonnen en heeft daarna de kunstacademie gedaan. Gewerkt bij VBAT in Amsterdam voor forse A-merken en een schat aan ervaringen opgedaan. Onno werkt succesvol samen met tal van collega professionals en geeft daarmee antwoord op de meest uiteenlopende uitdagingen. Uitbeelden op toneel en op papier… Een passie en een vak.

Schermafbeelding 2016-02-29 om 09.15.46

Ook deze GLU lezing is weer gratis, start om 16.00 uur en aanmelden is niet nodig …

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK