Agfa: ’think inkjet’ in voorbereiding richting InPrint 2022

Over precies twee weken opent InPrint 2022 haar deuren in München. Agfa gaat flink uitpakken met haar inkjetactiviteiten: inktproducten en productiesystemen.

Inprint Munchen Logo 2022
Agfa Poster Inprint2022

Tom Cloots, Director Industrial Inkjet zegt dat inkjet printing ’the game changer’ is voor industriële applicaties. De InterioJet noemt hij als voorbeeld voor een breed inzetbare machine in talloze industriële omgevingen. En daarnaast de Alussa, beide Agfa-oplossingen ontvingen recent een EDP award van de European Digital Press association.

Meer informatie over InPrint 2022

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK