Agfa nieuwe :Anapurna M3200i RTR dubbel rol LFP print 123 m2/uur in highres en nu ook op gaasdoek

Anapurna_M3200i_RTR_0038_detorAgfa blijft zijn lijn groot formaat productie printers uitbreiden, zo introduceerde het bedrijf op de Fespa Digital de :Anapura M3200i RTR een printer die met zes 12 picoliter koppen en een maximum resolutie van 1440 dpi 24 uur per dag afdrukken kan maken van topkwaliteit. De M3200i RTERprint gebruikt UV-curable inkten met een grote kleuromvang, een goede hechting ook aan lastige materialen en die direct droog zijn. De Anapura kan worden ingezet voor banners en bilboards op fabric, canvas, vinyl, plastic film, paper en polyester inclusief 100% PE eco-friendly materialen die door steeds meer opdrachtgevers gevraagd worden. Dank zij speciale voorzieningen kan de M3200i nu ook op gaasdoek printen zonder dat er een liner nodig is.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK