Adobe’s killer-apps voor de iPad Pro

Adobe Comp for iPadHet succes van elk computer device wordt bepaald door wat je er mee kunt doen; spreadsheets maakten van de eerste PC’s een succes, internet browsers hielpen de opkomst van laptops en social media apps stonden aan de basis van het smartphone succes. Voor de nieuwe iPad Pro zou Adobe wel eens de killer-apps kunnen gaan leveren. Met Adobe Comp maak je in een paar minuten een perfecte lay-out, met Photoshop Fix pas je foto’s razendsnel aan en met Adobe Sketch krijgt de nieuwe stylus van de iPad Pro voor ontwerpers echte waarde. Als je wilt zien hoe dat in de praktijk uitpakt kijk dan naar de korte intro van Adobe Comp via deze link, daar vind je ook info over Sketch en Fix.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK