Aanstaande woensdag GLU Pro•Lezing 8: Sanne Evertse – brand identity

Elke dag wandelen we door de supermarkt om boodschappen te doen. De schappen zijn afgeladen met producten van tal van verschillende merken. Lastig om je daar als merk te onderscheiden. Het brand identity bureau Millford uit Leiden maakt dat onderscheid voor alle grote merken van Nederland. Zij geloven dat sterke merken uitblinken in het waarmaken van de dromen en verlangens van mensen. Dat ze wérkelijk bijdragen aan de quality of life.
Sanne Evertse is strategy director bij brand identity bureau Millford (millford.nl) en is gespecialiseerd in merkidentiteit, organisatiecultuur en communicatie.
Haar lezing zal gaan over communicatie strategie aan de hand van merken als Haust en Pickwick Ice Tea. Voorheen was Sanne werkzaam bij communicatiebureau Het Stormt.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK