Skibril met augmented reality

BB160801 rideon-806x400Het kon niet uitblijven, als er iets lijkt op een AR bril is het wel de skibril. En nu is er de AR skibril waarmee je kunt filmen, navigeren en zelfs gamen op de piste. Veilig? Nee, dat niet, maar cool is het wel.
Skiën door een poortje dat niet bestaat of voor anderen onzichtbare navigatiepijlen in de piste volgen is vanaf dit jaar mogelijk. De RideOn skibril maakt van jouw wintersport een complete augmented reality beleving. Dit is dé high-tech skibril van de komende winter.

Op dit moment kun je ‘m pre-orderen. De RideOn skibril is een stapje dichterbij de toekomst. De bril heeft  een UV400 lens als bescherming voor de zon, maar dat is nou niet bepaald zijn bijzonderheid.
Wel het volgende:
HD camera met 16 GB opslag
Connectiviteit via micro-usb en Bluetooth
Inside beeldscherm
240g, dus lichtgewicht
3 foam layers voor een goede fit
Lens die tegen een stootje kan
Dual core CPU met 1,2 GHz
Operating System op Android gebaseerd
Batterij van 2200mAh met 6 gebruiksuren en 24 standby uren

Wat de bril anders maakt dan andere producten zoals de Oakley Airwave, GogglePal of de Zeal is dat deze bril echt een augmented reality bril is. Het beeldscherm beslaat je hele blikveld en heeft niet slechts een klein display in de hoek van de bril.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK