Blendle opent winkel op Utrecht Centraal

blendleDe online kiosk Blendle opent zaterdag een pop-up-store in winkelcentrum Hoog Catharijne. Blendle-oprichter Alexander Klöpping zal de winkel zaterdag om 16.00 uur openen. In de Blendle-winkel liggen complete papieren kranten en tijdschriften, maar hoeven mensen alleen te betalen voor de stukken die ze leuk vinden. Bezoekers kunnen zelf de gekozen artikelen uit de papieren kranten en tijdschriften scheuren, en betalen gemiddeld zo’n €0,20 per artikel. Als een artikel niet bevalt kunnen bezoekers hun geld terug vragen.
Blendle zal ook Blendle-cadeaubonnen verkopen. Daarmee kunnen bezoekers op Blendle.com doorgaan met scheuren, maar dan virtueel. Op Blendle.com kunnen gebruikers alle kranten en tijdschriften doorbladeren, maar betalen ze alleen voor de stukken die ze lezen. Inmiddels maken 167.000 lezers gebruik van de Blendle-diensten.

Bron: Blendle

Lees ook: Blendle’s nieuwskiosk gaat het internationaal niet redden

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK