5800 bezoekers in drie dagen Sign&Print Expo 2022

Er was gerekend op zo’n 5000 bezoekers. Dat betekent dus dat de branche in grotere aantallen de rit naar Gorinchem heeft ondernomen om op de hoogte te worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen.

220322 Signprint 1 7
De entree in Gorinchem

De organisatie heeft gekozen voor de volgende Sign & Print Expo 2023 op 14, 15 en 16 maart 2023. In 2024 staat vervolgens het Sign & Print Festival op het programma. Daarna zal de ‘gewone wisselende’ cyclus weer gaan plaatsvinden.

In 2019 werden ruim 9000 bezoekers ontvangen, het enthousiasme van de afgelopen dagen is in ieder geval het bewijs dat het geloof in een landelijke fysieke beurs er wel degelijk is.

Team Sign Print 2022
Het team van Sign&Print 2022

Het team kijkt inmiddels tevreden terug op deze 17e editie. Het gehele team heeft in kortere tijd dan normaal de hele opzet moeten realiseren. Door die kortere tijd haakten vooral leveranciers in het hogere printsegment af, doordat zij aangaven niet binnen de beschikbare tijd hun deelname konden voorbereiden.

Sign&Print Expo hoopt op de ’terugkomst’ van het segment ‘print’, om de balans weer wat te herstellen. De 2022 editie werd vooral ‘gedomineerd’ door sign. Maar zeker niet minder interessant, daar ook in dat segment print een belangrijke rol speelt.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK