3D-print biedt kansen voor bedrijfsleven

Architectuur maquette in 3d geprint voor project Ancien Thermen in Spa Belgie door Archi.des o.a. te zien tijdens de 3d Industrie Expo in Haarlem (lr)De 3D-printtechnologie bestaat al decennialang, maar ontwikkelt zodanig verder dat het verschuift van de niche naar het mainstream midden van de maakindustrie. De groei van deze 3D-printtechnologie biedt behoorlijke kansen voor het bedrijfsleven. Om de huidige mogelijkheden en toepassingen van deze technologie te presenteren aan ondernemers, presenteert de Kamer van Koophandel een 3D Industry Expo. Naast bestaande toepassingen wordt tijdens de 3D Industry Expo inzicht geboden in innovaties die in ontwikkeling zijn, zoals de 2,5D printtechnologie van Océ Technologies BV. Lees verder in het achtergrondartikel op BlokBoek.com.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK