Xpression – Stand 1234

Xpression heeft als dienstverlener jarenlange ervaring in de grafische en creatieve industrie. Als autoriteit op het gebied van automatiseringsvraagstukken zal zij in maart 2014 uiteraard niet ontbreken op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie.

Door de bredere opzet van de beurs, kan een nog groter publiek kennis maken met het web to print systeem XpressionManager. Online opmaak, interne en externe procesautomatisering zijn voor klanten nog steeds een reden om te kiezen voor XpressionManager. Daarnaast zorgt het bedrijf er samen met de klant voor dat zij succesvol zijn en blijven. Door deze gezamenlijke investering kunnen grafische dienstverleners de software optimaal bij hun klanten inzetten.

Bezoekers van de beurs worden verrast door de mogelijkheden van de vrije opmaakmodule. Met de What You See Is What You Get Editor hebben klanten van grafische dienstverleners, binnen de door hun opgestelde huisstijl flexibiliteit in het aanpassen van opmaakkenmerken.

Graag zien wij u in maart 2014 tijdens de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK