Waterproof bijbel dankzij synthetisch papier

Waterproof BibleKom daar maar eens om bij een e-reader, een bijbel die bestand is tegen de elementen en die geen oplader nodig heeft. Wellicht dat daarom de NLT Waterproof Bible Blue Wave ondanks zijn forse prijs, 44,95 dollar, een succes is. Bijkomende voordelen van het gebruikte synthetische papier van Yupo is dat met de juiste pen er notities op gemaakt kunnen worden die later ook weer te wissen zijn, dat de bijbel blijft drijven, het een laag gramsgewicht heeft waardoor het boek opvallend licht is en de tekst uitzonderlijk goed te lezen is. Yupo papier is verkrijgbaar in verschillende gewichten en kwaliteiten en is gecertificeerd voor de HP Indigo digitale drukpersen.

 

 

 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK