Versie 13.1 van de Callas pdfToolbox integreert GWG 2022

pdfToolbox van Callas speelt met de nieuwe versie meteen in op de actualiteit van de nieuwe GWG 2022 PDF-specificaties.

Dietrich Von Seggern

Dietrich von Seggern, de managing director van callas software zegt in zijn persbericht dat Callas snel reageert op nieuwe normen vanuit GWG. Met name een aantal preflight veranderingen en daaruit voortvloeiende (en verdwenen) meldingen, was aanleiding om de 13.1 versie uit te brengen.

Zo bestonden er in de oude versie nog meldingen van ‘waarschuwingen/fouten’ die in de praktijk helemaal niet in fouten resulteerden.

Pdftoolbox

pdfToolbox biedt krachtige, dynamische en gemakkelijk te integreren PDF-verwerking, van snelle visuele inspectie en correctie tot volledig onbeheerde verwerking van aangeleverde PDF-bestanden.

Meer informatie over de pdfToolbox is te vinden op de website van Callas.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK