Vaccinatiecampagne bij McDonald’s USA

McDonald’s zal zijn klanten in Amerika er binnenkort op wijzen hun COVID-19-vaccin te halen.

Mcdonalds Campagne Kopie

De fastfoodketen is een samenwerking aangegaan met de regering Biden voor haar “We Can Do This”-campagne, om te helpen informatie over vaccins te delen met haar klanten in het hele land, en het restaurant is van plan om de boodschap de komende maanden op meerdere manieren te verspreiden. Zo ook op de voedselverpakkingen.
Als onderdeel van de campagne zal McDonald’s later deze maand informatie over COVID-19-vaccins zijn Times Square-billboard laten zien. Het billboard bevindt zich recht boven een van de iconische McDonald’s restaurants in het land, dus het bedrijf hoopt er veel aandacht op te vestigen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK