Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

TMG: Groei digitaal compenseert daling in print en radio niet

BB160314 TMG-gebouwDe jaarcijfers van de Telegraaf Media Groep over 2015 geven aan dat de opbrengsten uit print licht afnemen. De digitale opbrengsten (gecorrigeerd voor het deels stopzetten van Dichtbij.nl) nemen toe, evenals inkomsten uit andere bronnen zoals de kleurboeken voor volwassenen, een productintroductie van Keesing Media Group. De totale omzet nam wel af en het uiteindelijke netto-resultaat is wel een verlies, maar minder groot dan in 2014.
De totale opbrengsten zijn met € 35,4 miljoen afgenomen ten opzichte van 2014. Dankzij kostenbesparingen als gevolg van in zeer hoog tempo doorgevoerde reorganisaties, een focus op efficiency, cash en nieuwe inkomstenstromen, is de resultaatdaling exclusief reorganisatielasten beperkt gebleven.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top