Thema Xerox op Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign: automate & simplify

xeroxTijdens de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem, op 10, 11 en 12 maart 2015, is automatiseren en vereenvoudigen (’Automate & Simplify’) het thema van Xerox, één van vele toonaangevende standhouders. Wat kan je als grafisch bedrijf doen om winstgevend te blijven in zo’n lastige markt? Lean printmanagement en verregaande automatisering is de oplossing.
Op de stand wil Xerox graag – samen met haar grafische partners – de beursbezoeker wegwijs maken in de vele mogelijkheden om met de nieuwste Xerox hardware- en softwareoplossingen een substantieel hogere productiviteit te realiseren, oftewel meer netto verkoopbare afdrukken tegen een betere marge (lean productie). Als voorbeeld demonstreert Xerox de succesvolle Versant 2100 kleurenpers die door baanbrekende procesautomatisering naar eigen zeggen zorgt voor een nieuwe norm in beschikbaarheid (uptime) in zijn prijsklasse.
Met FreeFlow Core en XMPie StoreFlow toont Xerox daarnaast twee oplossingen die lean productie voor elk grafisch bedrijf niet alleen eenvoudig uitvoerbaar, maar ook betaalbaar maakt. FreeFlow Digital Publisher biedt grafische bedrijven een volgende stap: het aanbieden van digitale content op basis van dezelfde bronbestanden die worden gebruikt voor de drukwerkproductie.
Bron: Xerox

Meer weten over deze komende Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, met 200 standhouders en naar verwachting 15.000 bezoekers, kijk op www.grafimediavakbeurzen.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK