The History of Twitter, een voorbeeld van de kracht van Video Infographics

History of TwitterInfographics zijn ‘hot’ met als belangrijkste reden het in beeld vertalen van een brij aan gegevens. Als je infographics combineert met bewegende beelden dan krijg je Video Infographics, een nog krachtiger vorm van communicatie die wel eens de trend van de komende jaren zou kunnen worden. Een goed voorbeeld van Video Infographics is The History of Twitter van Mashable’s in-house illustrator, Bob Al-Greene. Het maken van een dergelijke professionele Video Infographics is niet eenvoudig en zeker niet goedkoop, maar geeft een opdrachtgever wel een perfect platform om zijn boodschap te communiceren en dankzij de digitale vorm is die ook nog snel en goedkoop te distribueren.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK