The History of Twitter, een voorbeeld van de kracht van Video Infographics

History of TwitterInfographics zijn ‘hot’ met als belangrijkste reden het in beeld vertalen van een brij aan gegevens. Als je infographics combineert met bewegende beelden dan krijg je Video Infographics, een nog krachtiger vorm van communicatie die wel eens de trend van de komende jaren zou kunnen worden. Een goed voorbeeld van Video Infographics is The History of Twitter van Mashable’s in-house illustrator, Bob Al-Greene. Het maken van een dergelijke professionele Video Infographics is niet eenvoudig en zeker niet goedkoop, maar geeft een opdrachtgever wel een perfect platform om zijn boodschap te communiceren en dankzij de digitale vorm is die ook nog snel en goedkoop te distribueren.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK