Starbucks-card voor de meest merktrouwe fan

Wie de echte Starbucks-liefhebber een bijzonder cadeau wil geven – en daarvoor bereid is diep in de buidel te tasten – kan deze  ‘limited edition’- Starbucks card schenken. De merkentrouwe Starbucks-consument kan met deze luxe card 200 koppen koffie (t.w.v. $ 400) betalen. De betaalpas – waarmee uitsluitend bij Starbucks betaald kan worden – kost echter $ 450.  Duur? Integendeel, stelt Starbucks. Volgens het koffiebedrijf dekt die $ 50 nauwelijks de productiekosten van de card. In de handgemaakte, met rooskleurige coating bewerkte metalen card is het lasergegraveerde logo van Starbucks aangebracht, wat het een exclusieve uitstraling geeft.
Starbucks geeft slechts 1.000 van deze cards uit. En wie denkt dat hier geen animo voor is, heeft het mis. Vorig jaar waren 5.000 ‘roestvrijstalen’ cards geproduceerd; die waren volgens USA Today binnen zes minuten uitverkocht.
Bron: mashable.com (met dank @plasticpasjes (DutchCardPrinting))

starbucks

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK