Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

‘SPPING: Skills for the Paper and Printing Industries’ Next Generations’

GOC is trots aan het project ‘SPPING: Skills for the Paper and Printing Industries’ Next Generations’ te mogen deelnemen. Wij hebben uw medewerking en informatie daarbij nodig om het onderwijs en de aantrekkelijkheid van de papier- en printindustrie toekomstbestendig te maken.

Voor dit project en het onderzoek willen we graag uw organisatie als belangrijke stakeholder toevoegen. GOC vraagt u daarom uw contactgegevens in te voeren in de projectdatabase via het SPPRING onderzoek.

Het belangrijkste doel van SPPRING is: een ​​model te ontwikkelen voor een sectorale strategie rondom de benodigde vaardigheden en competenties, maar ook voor de werving van medewerkers voor de papier- en printindustrie. Daarbij wordt ingegaan op zowel de huidige als de toekomstig gewenste vaardigheden en competenties, de inhoud van onderwijs en opleiding en werving van medewerkers. Op deze wijze helpen we de papier- en printindustrie concurrerend te blijven bij veranderende technologie en arbeidsmarkt. We bieden zo een antwoord op de uitdaging, de aantrekkelijkheid van onze industrie voor nieuwe medewerkers te verbeteren.

Waarom deelnemen:

  • Unieke analyse van toekomstige trends in de sector.
  • Op basis van die trendanalyse, worden leemten in vaardigheden en competenties vastgesteld voor de sectoren.
  • Analyse zal een leidraad geven om relevant onderwijs en training te bieden voor de papier- en drukindustrie.
  • Creatie van een EU-brede markt voor toekomstige stagiair(e)s/afgestudeerden voor nieuwe functies en rollen.

Uw voordelen:

  • Ontvang informatie uit de eerste hand.
  • Totaalbeeld en analyse van de belangrijkste ontwikkelingen in de sectoren, met een duidelijk beeld van de vaardigheden die in de toekomst nodig zijn.
  • Een aanbod dat rekening houdt met uw trainingsbehoeften, bij het ontwikkelen van een trainingsaanbod op maat.
  • Het leveren van een belangrijke bijdrage tot de vaststelling van een Europese strategie, inzake vaardigheden voor de papier- en druksector.

Het project loopt van januari 2019 tot juni 2020, waarbij we o.a. Europese en nationale brancheorganisaties (zowel werkgevers- als werknemersorganisaties), overheidsinstanties, bedrijven, werving- en arbeidsbemiddelingsbureaus, scholen voor beroepsonderwijs, training- en opleidingsorganisaties en universiteiten, willen betrekken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK