Ricoh toont verandering op Drupa

BB151019 Ricoh-drupa-2012Op ’s werelds grootste print show Drupa zal Ricoh in hal 8a een range aan nieuwe producten laten zien die er op gericht zijn het zakendoen in de grafische wereld te veranderen. Nieuwe kansen en grotere efficiency staan centraal in de presentaties die meer gaan over het hele werkproces dan over de losse producten alleen.

“Ricoh levert print bedrijven ondersteuning in het veranderingsproces dat gaande is door het sterk veranderende communicatie landschap,” zegt Benoit Chatelard, vice president van de Production Printing Business Group van Ricoh. “Een printbedrijf moet tegenwoordig heel veel voor heel veel klanten zijn. Dat betekent dat bedrijven hun dienstverlening en productassortiment moeten uitbreiden en er tegelijkertijd efficiënt mee omgaan. Daar kunnen wij de gereedschappen voor aanreiken.”

Drupa is van 31 mei tot 10 juni in Düsseldorf.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK