Reizigers maken kleurrijke kliederboel op Utrecht Centraal

Onlangs is de “method pop-up experience” geopend op Utrecht Centraal. Een schoonmaakmerk lanceert deze pop-up shop, om de “poetspret” van Nederlanders te vergroten. Wie durft mag plaatsnemen achter de ‘fear no mess’ muur en kan bekogeld worden door familie, vrienden, of onbekende voorbijgangers, om zo in een kleurrijke kliederboel terecht te komen. Alle producten van method zijn immers zo schoon (met enkel ecologische en natuurlijke ingrediënten) en tegelijkertijd genadeloos voor vuil, dat je helemaal los mag gaan. De pop-up shop is te bezoeken van 14 tot en met 20 augustus.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK