Print pasfoto op een tennisbal

TretornPortrait Ball 610 x 366Bezoekers van het Ricoh Open in Rosmalen kunnen hun pasfoto op een tennisbal laten printen.

Het project Tretorn Portrait was in Zweden bij de Bastad Open al een enorme hit en komt nu dus ook naar Nederland.
Laat in de stand van TENNiS.nl in het promodorp van het Ricoh Open een foto van jezelf maken en vervolgens printen op een tennisbal.
‘Met Tretorn Portrait willen we het meest iconische symbool van de tennissport, de tennisbal, in de schijnwerpers zetten. Tretorn Portait is een project waarbij we vier robots hebben gebouwd die van een pasfoto een portret op een tennisbal kunnen printen. Hiermee wordt de meest persoonlijke tennisbal gecreëerd,’ laat Fredrik Ekström Communicatie Manager bij Tretorn verheugd weten.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK