Print.com lanceert inspiratiepagina voor de feestdagen

Als professional wil je jouw klanten optimaal kunnen ondersteunen in de aanloop naar de feestdagen. Daar hoort natuurlijk ook een verrassend productaanbod bij.

Om hier nieuwe ideeën voor op te doen heeft Print.com een speciale inspiratiepagina in het leven geroepen, met allerlei bijzondere relatiegeschenken en giveaways: feestdagen.print.com

Print Com Feestdagen Afbeelding

Unieke klantbehoeften 

Geen klant is hetzelfde. Terwijl de ene opdrachtgever een klein bedankje voor het team zoekt, wil de ander de feestdagen juist aangrijpen om eens flink uit te pakken. Daarom bevat de inspiratiepagina allerlei soorten producten, van echte drukwerk-klassiekers tot originele nieuwkomers. Denk bijvoorbeeld aan: bedrukte (kerst)mutsen, wenskaarten met opvallende veredelingen of een volledige serviesset, maar ook aan proseccoflesjes met eetbaar bladgoud en kerstballen met een eigen opdruk.

Inpakken en weggeven

Naast de inhoud is ook de verpakking van een product een uitgelezen kans om extra indruk te maken op de ontvanger. Een fles wijn wordt bijvoorbeeld een feestelijk relatiegeschenk, met een tot in de puntjes gepersonaliseerde wijndoos, sleeve, fleshanger of wijnkist eromheen. Ook bedrukt vloeipapier, cadeaupapier, (sluit)stickers, cadeauzakjes en luxe papieren tassen, dragen bij aan een decemberwaardige uitpakervaring. 

Vrij te gebruiken productfoto’s 

Al het beeldmateriaal op de inspiratiepagina mag vrij gebruikt worden en is in één keer te downloaden als zip-bestand. De foto’s hebben een hoge resolutie en bevatten geen Print.com-logo. Hierdoor kunnen ze probleemloos gebruikt worden voor een eigen marketingcampagne op social media, of in een mailing om klanten te inspireren. 

Meer inspiratie

Voldoende nieuwe ideeën opgedaan voor december op feestdagen.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina’s: versturen.print.com (verzendverpakkingen), samples.print.com (materiaalsoorten) of covid.print.com (coronacommunicatie). 

Over de Print.com-webapp

De bovenstaande en honderden andere producten zijn te bestellen in de webapplicatie van Print.com, een bestelomgeving exclusief voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Meld je aan via print.com/professional.

Bron: print.com (partnerbijdrage)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK