Papiermachine voor op kantoor

papiermachinePapier recylcen en produceren op je werk – dat maakt Epson PaperLab kantoorpapiermachine mogelijk. De A3 en A4-velletjes die men normaal in de papierbak gooit om door een recyclebedrijf te worden opgehaald en verwerkt, kan men voortaan in de Epson PaperLab kantoorpapiermachine gooien en die maakt daarvan verschillende soorten papier, van visitekaartjes tot A4- en A3-vellen. De Epson PaperLab recyclet papier door papierafval te versnipperen – ook handig voor het vernietigingen van vertrouwelijke documenten-  en er direct weer nieuw papier van te maken. Stop er oud papier in en de machine maakt binnen 3 minuten het eerste vel nieuw papier. Die productiesnelheid is 14 A4-vellen per minuut. In tegenstelling tot de papierproductie zoals wij die kennen, is er geen water nodig voor deze Dry Fiber Technology. De Epson PaperLab zal volgend voorjaar officieel worden geïntroduceerd tijdens CeBIT. Bekijk ook de video om te zien hoe het werkt.
Bron: grafischnieuws


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK