Opvouwbare smartphone eind dit jaar verwacht

BB150916 samsung opvouwbareDe geruchten nemen toe dat Samsung eind dit jaar een smartphone zal introduceren die in twee delen dicht te klappen is. Het opvouwbare Oled scherm wordt al langer aangekondigd maar het begint er op te lijken dat dit voor Samsung het moment is om zich echt te gaan onderscheiden en de markt terug te veroveren op de goedkopere Chinese smartphones en de trendy iPhone.

Al eerder toonde Samsung dit soort smartphones, die telefoon en tablet in één zijn en klein genoeg om in de borstzak te dragen. Volgens insiders vinden er nu uitgebreide testen plaats met in serie geproduceerde modellen.

Het elektronische papier waar al jaren over gepraat wordt komt op deze manier weer een stap dichterbij.

Een leuke video over deze toekomst maakte Samsung in 2014.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK