Met Pokémon Go vermiste personen zoeken

Pokemon Missing People for article 4Stagiaires van BBH Londen spelen in op de Pokémon Go-gekte om vermiste personen onder de aandacht te brengen.

De campagne is ontwikkeld voor de organisatie Missing People: een onafhankelijk goed doel dat zich inzet om vermiste personen te vinden op verzoek van hun vrienden en familie. BBH London kwam met posters geïnspireerd door Pokéballen uit Pokémon Go.

Op de posters staan vermiste personen, daarnaast bevat de poster een oproep om contact op te nemen met Missing People, mocht iemand meer informatie hebben.

De posters liggen op de grond, waar ze het meest zichtbaar zijn voor Pokémon Go-spelers die continu naar hun smartphone kijken. De posters zijn ook te vinden op plekken waar veel Pokémon wordt gespeeld, zoals grote treinstations als London Waterloo.

 

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK