Marco Boer over de toekomst van golfkarton inkjet

WhatTheyThink sprak met de van origine Nederlandse Marco Boer van IT Strategies na de persconferentie van EFI tijdens de CCE International expo in München. Marco was gastspreker op de persconferentie die zich richtte op de EFI Nozomi en EFI’s aankondiging van de 50ste Nozomi installatie bij DS Smith.

CCE International is Europa’s belangrijkste evenement voor de golfkarton- en vouwkartonindustrie en bestrijkt de gehele toeleveringsketen in de productie en verwerking van golfkarton en karton. De beurs richt zich tot kopers en gebruikers van technologie uit de golfkarton- en vouwkartonindustrie en hun doelmarkten, zoals fabrikanten van dozen en dozen, leveranciers van hulzen en kokers, verpakkingsontwerpers, fabrieksmanagers, technische ingenieurs en bedrijfsleiders.

Onderstaande video geeft de hoogtepunten weer van Marco Boer zijn presentatie over trends en vooruitzichten in de golfkarton inkjet industrie.

Bron: WhatTheyThink via LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK