Maandag GLU Pro•lezing 13: Frédérik Ruys – Infographics

Schermafbeelding 2016-06-09 om 06.55.43Frédérik Ruys zal je alles vertellen over de verrassingen in datavisualisatie oftewel alles over de boeiende wereld van de Infographics. Frédérik is een ware autoriteit op het gebied van information design, oprichter van het jaarlijkse Nederlandse Infographics Congres en een bijzonder enthousiaste verteller over alles wat er bij het maken van een goede infographic komt kijken. Frédérik neemt je met enthousiasme mee in de wereld van visual storytelling, het groeiende aantal tools, handige illustratietechnieken en nieuwe dimensie in information design: ‘datasculpturen’. Frédérik heeft met zijn werk een aantal serieuze prijzen gewonnen en bereidt thans de animaties voor van de nieuwe vpro-serie ‘Onzichtbaar Nederland’.


Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK