Landa show op drupa: drie keer is scheepsrecht

Landa S10 Nanographic B1Op drupa gaat Benny Landa weer proberen de show te stelen. Volgens het inmiddels beproefde recept moet je voor de show een plaatsje reserveren of het op één van de gigantische schermen buiten het theater volgen. Met 3.000 m2, het dubbele van de vorige drupa, heeft Landa voldoende ruimte om zijn futuristische B1 formaat oplossing voor enkelzijdig, dubbelzijdig en verpakkingsdrukwerk te tonen. Hoe dichtbij je bij de digitale persen kunt komen en of je afdrukken mee kunt nemen weten we nog niet. Het belooft in ieder geval weer een perfect verzorgde show te worden, die hopelijk, na de intro van de Indigo op IPEX en van Nanography op de vorige drupa, gaat bewijzen dat drie keer scheepsrecht is.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK