ISI online campus over Enfocus en Alwan producten

Deze week hield ISI een online campus over een aantal ontwikkelingen die direct gerelateerd zijn aan workflow- en colormanagement.

Isi Campus

Menno Mooy verzorgde de inhoud, die in onderstaande opname van ruim een uur te zien is. Van Enfocus staan de nieuwe 2021 edities van PitStop en Switch centraal, van Alwan werd ColorHub 7.6 besproken.

Nieuwe versies met verdergaande integratie.

In het najaar zijn de volgende data alvast gepland op 24 september, 29 oktober en 26 november. ISI hoopt dat op die data dan ook weer fysieke bijeenkomsten mogelijk zullen zijn.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK