220.000 unieke posters voor Wallpaper

wallpaperHet 20-jarige jubileum van het tijdschrift Wallpaper wordt dankzij HP groots gevierd. De historie van die 20 jaar design wordt uitgedrukt in 220.000 unieke posters. Graphic designer Tony Brook, bekend van zijn werk voor merken als Nike, Design Museum en Christie’s, is door Wallpaper gevraagd om exclusieve designs te maken voor het project. Brook en zijn team ontwikkelden 12 originele basisontwerpen in verschillende patronen, kleuren en vormen. Voor de productie is gebruik gemaakt van HP’s SmartStream Mosaic software. De posters zijn geprint op een HP Indigo 10000 Digital Press. Bekijk ook het filmpje.
Bron: HP


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK