Hoezen praatpalen van gebruikte reclamedoeken

Bijna 60 jaar lang was het de reddingsboei voor automobilisten met pech. De praatpaal. Maar door de komst van de mobiele telefoon is hij overbodig geworden. Nu ze buiten werking zijn begint het weghalen van de 3.500 palen. Onlangs werden in één dag tijd alle praatpalen van een hoes voorzien. Deze hoezen zijn gemaakt door VerdraaidGoed, van oude etalagedoeken die zo ook nog een tweede leven krijgen. De doeken worden binnenstebuiten gebruikt zodat de witte kant zichtbaar wordt. Daar is vervolgens de opdruk ‘buiten werking’ opgezet. Lisanne: “We naaien deze hoezen met Talentfabriek010, zodat we op deze manier kansarme vrouwen werk bieden. VerdraaidGoed houdt zo structureel twintig mensen aan het werk. Daar zijn we trots op.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK