Google Lens, nieuwe augmented reality

Er komt binnenkort (voor Android) een nieuwe AR-versie op de markt: Google Lens. Smartphonegebruikers (helaas vooralsnog alleen Android) kunnen de camera gebruiken als zoekmachine om meer informatie te krijgen. Richt je je camera op een restaurant, dan kan Google Lens informatie, zoals recensies, over dit restaurant geven. Google stapt hiermee in de wereld van augmented reality. Het grote voordeel is, dat Google’s zoekmachinetechnologie achter Google Lens zit, wat de gebruiker veel goede informatie oplevert.

Bron: grafischnieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK