GLU Lezing Peter Villevoye

Schermafbeelding 2016-02-12 om 13.07.43Vorige week woensdagmiddag presenteerde Peter Villevoye de lezing Freedom to create. Ruim 60 toehoorders genoten van zijn enthousiasme en kennis van de dynamische wereld van de applicaties van de Creative Cloud en de toepassingen daarvan. Een ware eye-opener en geïnspireerd om daadwerkelijke deze applicaties toe te passen in de eigen creatieve omgeving. Er is écht meer mogelijk dan gedacht werd en Peter toonde dat op onnavolgbare gepassioneerde wijze aan.

Vandaag, maandag 15 februari is de tweede lezing, dit maal van trendwatcher Suzanna Skalska. Ook deze lezing is gratis en je hoeft je niet aan te melden!

In het onderstaande schema staan alle lezingen zodat je plaats kunt maken in je agenda.

Schermafbeelding 2016-02-12 om 13.07.22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK