Een kijkje in de toekomst bij Free-D-Sign

Ruim veertig leerlingen van het Horizon College gaan op bedrijfsbezoek bij Free-D-Sign in Warmenhuizen. Om te kijken, te leren en te ervaren.
De ene helft van de studenten volgt de opleiding tot ‘Signmaken’, de andere helft gaat later aan de slag als ‘DTP’er’.
Al ruim zeventien jaar verzorgt Free-D-Sign alle vormen van binnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie. Inmiddels werken er vijftien medewerkers, waarvan een aantal vanuit het Horizon College letterlijk en figuurlijk zijn blijven plakken.
Eigenaar Raymond Zutt: “Naast dat we het ontzettend leuk vinden om ons bedrijf en daarmee alles wat we doen te laten zien, heeft een bedrijfsbezoek voor ons ook waarde. Bijvoorbeeld om talent te ontdekken, die kunnen we altijd gebruiken.”
Lees ook de PRstory over dit bedrijf die we eerder dit jaar maakten.

(bron: Schagen FM)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK