Economische groei en meer banen komen van jonge entrepreneurs

economische groei and youthVolgens een rapport van EY, een wereldwijde organisatie van adviseurs op het gebied van belastingen en verzekeringen, denkt 47% van de 2.345 ondervraagde entrepreneurs dat hun wereldwijde personeelsbestand zal groeien, terwijl slechts 29% van de grote bedrijven dat denkt. 71% van de ondervraagde entrepreneurs gaf ook aan optimistisch te zijn over economische groei in hun thuismarkt en 61% was optimistisch over de wereldwijde economische groei. Andere opvallende gegevens uit het rapport dat je via deze link kunt inzien is dat van de 2.807 jonge mensen, 18 tot 25 jaar, 65% aangeeft zelf een entrepreneur te willen zijn en dat één op de vier ondervraagde al een business plan daarvoor klaar heeft liggen.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK