Drytac ReTac eenvoudig te verwijderen films voor decoratieve toepassingen

Sheet of paper with the curled cornerPVC film dat met large format printers is te bedrukken in schitterende kleuren voor decoratieve toepassingen, is met een opmars bezig. Drytac brengt voor deze groeimarkt nu twee films uit die ook nog eenvoudig te verwijderen zijn. ReTac 150 is een 150µ matte white polymeric PVC film, de film heeft aan één kant een drukgevoelige lijmlaag die op glas en andere materialen hecht en later eenvoudig te verwijderen is. ReTac 75 Matte is de 75µ versie van deze film die ook nog de Class O Fire rating heeft, Class O garandeert in high-risk areas een langere bescherming tegen ontbranding.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK