Docker: Maak cloud-apps die op elk OS gebruikt kunnen worden

What is DockerApps bouwen en verspreiden kan op vele manieren, maar als je net als Spotify, Ebay en Yelp een app wil maken dat op elk operating system werkt en via de cloud verspreid wordt naar registreerde gebruikers dan is Docker een van de beste oplossingen. Docker apps hebben geen operating systeem nodig, zijn zeer compact en eenvoudig te updaten. Zo gebruikt Bleacher Report, een onderdeel van Turner Sport, Docker om sporters te informeren over events en ander nieuws van hun favoriete bezigheid. Docker is gratis en open source, maar voor training en support moet je betalen. Het is één van de snelst groeiende communities van grote en kleine software ontwikkelaars en geeft Google, Apple en Microsoft de broodnodige concurrentie. Zoek je een manier om content gecontroleerd te verspreiden naar werkelijk elke elektronische device dan is het de moeite waard om eens naar Docker te kijken.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK