CMBO evenement Rotatie Inkjet in Actie

BB150907 zalsmanricohOp woensdag 23 september is het CMBO te gast bij Zalsman Innovative Print in Kampen. Centraal staan de eerste ervaringen van Zalsman met rotatie inkjet printing. Als eerste bedrijf ter wereld kon het namelijk beschikken over de Ricoh VC60000 rotatie inkjetprinter, die een afdrukkwaliteit belooft die zich kan meten met offset. Daardoor kunnen kleinere oplages die in offset niet meer rendabel zijn alsnog in inkjet worden geproduceerd, maar belangrijker is de combinatie van hoge grafische kwaliteit met variabele data, waardoor grotere groepen van consumenten persoonlijk kunnen worden bereikt. Individuele communicatie op grote schaal, die aansluit op de trend dat steeds meer klanten beschikken over de ‘big data’ om die communicatie ook daadwerkelijk toe te passen. Begin dit jaar vertelde Zalsman-directeur Hugo Verlind op welke manier en waarom het bedrijf tot de keuze voor inkjet is gekomen. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan hij ook ingaan op de eerste ervaringen die met deze techniek zijn opgedaan. Leiden de mogelijkheden van rotatie inkjet ook daadwerkelijk tot andere toepassingen of zelfs tot andere, meer innovatieve klanten? Hoe gaat het procedé technisch in zijn werk? Leent het zich voor alle papiersoorten? Waar moet je op letten bij vormgeving, productie, nabewerking, beheer en logistiek? Op deze en andere vragen zullen Hugo en de sprekers van Ricoh Nederland uitgebreid in gaan.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via http://www.cmbo.nl/evenementen

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK