Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Blokboek.com brengt content marketing naar de Vakbeurs

Met een eigen stand op de Vakbeurs laat blokboek.com zien hoe belangrijk content marketing, het creëren en distribueren van informatie via alle communicatiekanalen is. Lezers willen altijd en overal het voor hem/haar relevante nieuws kunnen lezen.
Voor leveranciers, fabrikanten en organisaties is het van belang om die informatie snel, efficiënt en compact over te brengen.
Dat is een specialisme van blokboek.com. Met de Nederlandse en Engelse site en nieuwsbrieven, bereikt blokboek.com meer dan 10.000 lezers. 
Met de social mediakanalen van blokboek.com: LinkedIn, Twitter, Facebook, ScoopIt en Flipboard, worden bijna 20.000 contacten met teaser op de hoogte gebracht van communicatienieuws. Een service die ook door steeds meer drukkers en printers ingezet wordt, om klanten te informeren en opdrachten te verwerven.
Rob van den Braak

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK