Bijzondere creaties van papier

Eric StandleyPapier is een veelzijdig materiaal voor kunstenaars gebleken. Niet alleen als ondergrond voor tekeningen en schilderijen, maar ook voor het creëren van oneindig verschillende prachtige vormen.
Eric Standley is een kunstenaar uit Virginia en weet van papier de mooiste creaties te maken. Met een laser snijdt hij patronen uit grote vellen papier, en plakt ze vervolgens op elkaar tot een indrukwekkend 3D reliëf. Met soms meer dan 100 vellen ontstaat een object dat lijkt op een kunstig uit hout gesneden glas-in-lood raam. Het werk wat hij maakt lijkt geïnspireerd te zijn op kathedralen en andere complexe gebouwen.
Het is bijna niet te geloven dat zijn kunstwerken ook van papier zijn gemaakt.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK